9 opmerkingen over “Gastenboek”

 1. Een prachtige, ruime camping met een superschoon sanitair gebouw. Een aanrader!

 2. We worden vriendelijk ontvangen door de kersverse eigenaars van deze camping.
  We mogen kiezen welke plek we willen, de plaatsen zijn ruim op een mooi veldje en heerlijk rustig.
  Het sanitair is schoon ( met zelfs pepermuntjes op de wastafels😊)
  Goeie WIFI
  Direct gelegen aan de Linge route en vlakbij Leerdam.

  Een aanrader!

 3. Heerlijk rustige camping met prachtig uitzicht. Eigenaar is vriendelijk en uiterst behulpzaam. In de omgeving is voldoende te beleven en te zien.
  Wij hebben genoten!

 4. Wij stonden aan de rand van de camping met uitzicht over de akkers met Acquoy op de achtergrond.
  De vriendelijke campingeigenaar toonde interesse en was behulpzaam.
  Ondanks dat de camping in de opstart fase is wordt er aandacht besteed aan sanitair, folders en onderhoud van het terrein.

 5. Prima camping. De eigenaar snapt wat gastvrijheid is. Niet alleen een hartelijk welkom, maar denkt ook mee in oplossingen. Het WIFI is heerlijk krachtig :-). De omgeving biedt tal van mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

 6. We zochten voor 2 nachten een camping dichtbij Leerdam i.v.m. de glasstadmars (wandeling diverse afstanden), zo kwamen wij op deze heerlijk rustige met mooie plaatsen, camping terecht. Het is ons prima bevallen. Zowel de Linge streek als de camping. Voor herhaling vatbaar.
  dus oan’t sjen

 7. Een camping om te onthouden. Vriendelijke, gastvrije en behulpzame eigenaren. De camping ligt in een mooi natuur en fiets gebied.
  Een oude vervallen camping overnemen en dan in zo’n korte tijd weer positieve reacties mogen ontvangen over de camping geeft aan dat de nieuwe eigenaren een duidelijke visie over de camping hebben.

 8. Voor het eerst weer op de camping gestaan bij de nieuwe eigenaren en vooral genoten. Schoon sanitair, goede WIFI, prachtige omgeving, mooie grote plekken en een betrokken eigenaar met veel leuke plannen voor de camping. Wij zijn heel tevreden en komen graag weer terug. Gezellig!

 9. Wij werden op deze camping zeer gastvrij ontvangen en bovendien van veel informatiemateriaal voorzien. Look en Miranda hebben deze camping nog maar een paar weken in handen en hebben heel veel plannen voor de toekomst. Toiletgebouw met afwasgelegenheid (zeer schoon en regelmatig gepoetst) en bestrating krijgen een update, voor de silo liggen leuke plannen klaar. We mochten zelf bepalen waar we gingen staan. WIFI is in orde. De eerste 3 kWh stroom zit in de overnachtingsprijs als ook de toeristenbelasting. Ter gelegenheid van Vaderdag kreeg iedere camper/caravan een flesje rosé. Een teken dat de eigenaren hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken. Gun ze tijd om hun dromen waar te maken. Afscheid met een kopje koffie! We komen graag nog eens terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.