17 opmerkingen over “Gastenboek”

 1. Een prachtige, ruime camping met een superschoon sanitair gebouw. Een aanrader!

 2. We worden vriendelijk ontvangen door de kersverse eigenaars van deze camping.
  We mogen kiezen welke plek we willen, de plaatsen zijn ruim op een mooi veldje en heerlijk rustig.
  Het sanitair is schoon ( met zelfs pepermuntjes op de wastafels😊)
  Goeie WIFI
  Direct gelegen aan de Linge route en vlakbij Leerdam.

  Een aanrader!

 3. Heerlijk rustige camping met prachtig uitzicht. Eigenaar is vriendelijk en uiterst behulpzaam. In de omgeving is voldoende te beleven en te zien.
  Wij hebben genoten!

 4. Wij stonden aan de rand van de camping met uitzicht over de akkers met Acquoy op de achtergrond.
  De vriendelijke campingeigenaar toonde interesse en was behulpzaam.
  Ondanks dat de camping in de opstart fase is wordt er aandacht besteed aan sanitair, folders en onderhoud van het terrein.

 5. Prima camping. De eigenaar snapt wat gastvrijheid is. Niet alleen een hartelijk welkom, maar denkt ook mee in oplossingen. Het WIFI is heerlijk krachtig :-). De omgeving biedt tal van mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

 6. We zochten voor 2 nachten een camping dichtbij Leerdam i.v.m. de glasstadmars (wandeling diverse afstanden), zo kwamen wij op deze heerlijk rustige met mooie plaatsen, camping terecht. Het is ons prima bevallen. Zowel de Linge streek als de camping. Voor herhaling vatbaar.
  dus oan’t sjen

 7. Een camping om te onthouden. Vriendelijke, gastvrije en behulpzame eigenaren. De camping ligt in een mooi natuur en fiets gebied.
  Een oude vervallen camping overnemen en dan in zo’n korte tijd weer positieve reacties mogen ontvangen over de camping geeft aan dat de nieuwe eigenaren een duidelijke visie over de camping hebben.

 8. Voor het eerst weer op de camping gestaan bij de nieuwe eigenaren en vooral genoten. Schoon sanitair, goede WIFI, prachtige omgeving, mooie grote plekken en een betrokken eigenaar met veel leuke plannen voor de camping. Wij zijn heel tevreden en komen graag weer terug. Gezellig!

 9. Wij werden op deze camping zeer gastvrij ontvangen en bovendien van veel informatiemateriaal voorzien. Look en Miranda hebben deze camping nog maar een paar weken in handen en hebben heel veel plannen voor de toekomst. Toiletgebouw met afwasgelegenheid (zeer schoon en regelmatig gepoetst) en bestrating krijgen een update, voor de silo liggen leuke plannen klaar. We mochten zelf bepalen waar we gingen staan. WIFI is in orde. De eerste 3 kWh stroom zit in de overnachtingsprijs als ook de toeristenbelasting. Ter gelegenheid van Vaderdag kreeg iedere camper/caravan een flesje rosé. Een teken dat de eigenaren hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken. Gun ze tijd om hun dromen waar te maken. Afscheid met een kopje koffie! We komen graag nog eens terug.

 10. Vorige week heerlijk weekend gehad aan de linge op de fijne camping van Look en Miranda , de zeer gastvrije nieuwe eigenaren die dit met veel plezier doen geen gezeur met aankomst en vertrektijden , zoek maar één plaatsje en geniet ervan Prima bevallen en komen graag weer terug Harrie en Thea

 11. Wij sluiten ons graag aan bij bovenstaande beoordelingen. Hebben het zeer naar de zin gehad en we zijn benieuwd hoe alle plannen gerealiseerd worden.
  Miranda en Look jullie zien ons vast weer en we nemen vrienden mee.
  Plato had het ook fijn bij jullie, uiteraard aangelijnd.
  Hebbo en Heleen

 12. Hoi Look en Miranda,
  We hebben erg genoten op jullie camping. Mooie en nette camping met prima sanitair. Wat ons betreft voor iedereen die van rust houd een aanrader. Ook de omgeving is erg mooi. We hebben er prachtige fietstochten gemaakt.

 13. Afgelopen vier dagen gecamperd op jullie prachtige camping De Felis Hoeve. Mooie grote plekken met goed verzorgd gras. Het sanitair is prima en schoon. Ook WIFI werkt uitstekend. Bij aankomst ontvingen wij documentatie met oa fietsroutes. Look en Miranda bedankt voor jullie gastvrijheid en heel veel succes met jullie nieuwe uitdaging – de camping! Tot ziens, Lenie en Henk Verhoeven

 14. Zeer goed ontvangen.
  Schoon sanitair erg goede WiFi , we konden heel goed de dames voetbal kijken op de i pad.
  We komen zeker nog eens terug.
  Nog 1 tip haal het douche gordijntje weg.

 15. Schöner ruhiger campingplatz mit sehr netten Betreibern. Wir verbrachten nur 4 Tage dort und erkundeten die Gegend mit dem Fahrrad. Leider konnte wir noch nicht alle Touren verwirklichen; d.h. wir kommen nochmal wieder! Vielen Dank an Miranda und Look für ihre nette und freundliche Art.

 16. Alle lovende woorden die andere kampeerders hiervoor schreven zijn niet overdreven. Wij willen maar één puntje aanscherpen, nl. dat de Wifi op het tweede veld – waar wij op nr. 19 stonden- ons inziens nog niet optimaal is. Maar ook daar wordt aan gewerkt. Soms misten we het, maar in vakanties dien je eigenlijk ook was los te komen van de tablet.
  We genoten van de rust, toch ben je hier ook dicht bij de ‘bewoonde wereld. Mooi al die (water) vogels op en rond de camping, we genoten van hun gedrag, fluiten en kwateren.
  Ook wij zijn benieuwd hoe de idealen van de nieuwe eigenaars gerealiseerd worden. Aan hun prettige aandacht ontbreekt het niet. We wensen Look en Miranda veel succes met hun projecten!
  PS Ook onze Hollandse Smoushond voelde zich hier thuis.

 17. We zochten een camping voor een paar dagen omdat we een feestje in Asperen hadden en kwamen zo op de Felishoeve terecht. Een paar dagen werd anderhalve week en zelfs bijna drie weken.
  Look en Miranda wat hebben jullie een mooie en fijne camping. Prachtige plaatsen en super schoon sanitair, waar ook nog eens lekkere snoepjes staan 😄.
  Ook heb ik genoten van het uitstapje naar de kattenopvang en mogen kijken naar het nieuwe toekomstige verblijf van de katten.
  Heel veel succes met de camping en katten opvang. We komen vast nog eens terug en zullen jullie bij iedereen aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.