14-7-2019
De afgelopen dagen is er flink gewerkt aan het herstellen van de bestrating. Er moet nog veel gebeuren, maar er zit schot in. Ook zijn er wat nieuwe bloemenplanten geplant en tijdens de droge periode weer aan de grasmat gewerkt. Voor de “tentkampeerders” hebben we een koelkastje geïnstalleerd.

29-06-2019
Ook vandaag is er weer veel gebeurd.
Er is bij de dames een nieuwe toiletpot en een nieuwe wastafel opgehangen en zijn er wat kranen vervangen.
Ook belangrijk te vermelden dat C-MARK een goedkeuring heeft verleend i.z. ons water (geen kans op legionella etc).
Een leuke bijkomstigheid…we kregen een kraai op bezoek met een lamme vleugel. Deze hebben we kunnen overdragen aan een vogelbeschermster.

28-06-2019
Vandaag hebben we een hydrofoor geïnstalleerd waardoor er overal in het sanitairgebouw nu super warm en krachtig water is.

16-06-2019
Met Vaderdag hebben we alle gasten verrast met een heerlijk flesje Rose en hieven we onverwacht met de overige kampeergasten een glas rose op het 51 jarig huwelijk van enkele gasten.

29-04-2019
Miranda geëerd met de TINEKE TROFEE
Miranda zet zich dagelijks in voor de Stichting Superkatten. (www.superkatten.nl). Voor dit vrijwilligerswerk kreeg zij op 29 april uit handen van Tineke de Nooij en Jan Slagter (beiden omroep MAX) de Tineke Trofee (zie foto bij “Welkom in Acquoy”).

12-04-2019
Wij, Miranda en Look hebben deze mini camping pas sinds 12 april dit jaar overgenomen en hebben ook de naam direct veranderd.
In de tussentijd is er al heel veel gebeurd en we willen u via deze pagina een beetje op de hoogte houden.
Maar ook van de leuke ervaringen welke we op de camping met onze gasten meemaken om u de sfeer op onze camping te laten proeven.

Allereerst hebben we het sanitair gebouw een flinke opknapbeurt gegeven. Geschilderd, schoongemaakt en alle geisers laten renoveren.
Nieuwe lichtplaten op het dak en ook de goten hoognodig vernieuwd.
Het kampeerveld hebben we voor het grootste gedeelte weten te fatsoeneren en het is inmiddels een prachtig groen laken aan het worden. Ook hebben we de nieuwe standplaatsbordjes aangebracht alsmede een herkenbaar bord aan de toegangsweg geplaatst. De parkeerplaats is opgeknapt en binnenkort beginnen we ook aan het straatwerk. De bossen rondom de camping zijn fors aangepakt; heel veel snoeiwerk, oud hout gesnoeid en omgezaagd en de grond is deels al gefreesd. Kortom, de eerste werkzaamheden hebben geresulteerd in overweldige positieve reacties van de inmiddels al vele kampeergasten die bij ons geweest zijn (zie gastenboek).