19-9-2019
Voor het aankomende weekend (tot 25 graden!!!) hebben wij nog plaatsen vrij. Ook voor de rest van september en oktober (t.m. 3 november) hebben wij nog plaatsen voldoende. Bel: 06-55715400.

14-9-2019
Vandaag hebben we langs de grote schuur bij het sanitairgebouw mooie jonge beplanting aangebracht.
In het voorjaar zullen daar de mooiste bloemen hun bladeren openen.

9-9-2019
De Huigenstraat aan 2 kanten open om een zwaardere nieuwe stroomkabel aan te leggen. Straks leveren we 16 Ampere op de camping (nu 10) zodat alle airco’s, vloerverwarmingen, koelkasten en bubbelbaden in de caravans en campers optimaal kunnen functioneren. Aan de andere kant….zo helpen wij ook het milieu…we geven groene stroom terug via onze 99 zonnepanelen.

6-9-2019
Twee mooie mededelingen borden gemonteerd. Nu kunnen we al het nieuws droog (niet meer in de regen;-) aan onze gasten mededelen.

2-9-2019
Nog meer service voor onze gasten….we plaatsten een 2e wifi antenne om het signaal beter en beter te maken. Nu hebben we echt op de gehele camping een volle 100% ontvangst. Hoe mooi is dat!

31-8-2019
Vandaag is het 200 meter lange hek met een aparte nooduitgang langs onze inrit door Lesta Hekwerken afgemonteerd en zijn we weer een stapje verder.

28-8-2019
Gezien het nu snel donker wordt, hebben we gisteren verlichting boven de afwasplaatsen aangelegd. Ook in de “scheercabine” hebben we verlichting aangebracht.
Vandaag is Lesta Hekwerken ook begonnen aan het plaatsen van een 200 meter lang hek langs onze toegangsstraat en het campingterrein.
Tenslotte is ook eindelijk alle hemelwaterafvoer aan de westkant aangesloten. (nu oost nog…;-)

26-8-2019
Aldus geschiedde….we leveren aan onze campinggasten al beperkt groene stroom.

22-8-2019
Vandaag heeft de Leeuw Elektro de nieuwe schakelkasten geïnstalleerd. Maandag zullen dan de zonnepanelen worden aangesloten en kunnen we onze gasten voorzien van “groene stroom”

17-8-2019
Na de aanleg van de extra wifi kabel voor een 2e wifi zender was een van onze straatjes helemaal ingezakt, maar vandaag hebben de stratenmakers het weer keurig opgeknapt.

16-8-2019
…en toen…werd er ineens deze dagen heel hard gewerkt aan 99 zonnepanelen, want we willen ook milieubewust de toekomst in.

6-8-2019
Bewust gekozen een eigen AED aan te schaffen en vandaag opgehangen.

1-8-2019
Afgelopen vrijdag hebben we de afzichtelijke, dichtgegroeide Jeu-de-Boules baan laten verwijderen. Hierdoor is er nu op het grote veld een plek die volgende week, gefreesd en opnieuw ingezaaid gaat worden en dan wordt dit veld straks als geheel een mooi groen tapijt. Tussen de kleine bomen op het grote veld zijn er ook heel veel gaten gevuld en opnieuw ingezaaid.

29 -7-2019
Gezien we nogal veel heerlijke walnoten hadden staan, dachten we vandaag al onze gasten maar eens te voorzien van een voorraadje van deze heerlijke vruchten. Zo gezegd, zo gedaan. Alweer een gratis verrassinkje zullen we maar zeggen…;-)

23-7-2019
Een van onze gasten was jarig en toevallig wisten we dat. Gevolg….alle gasten hebben we op een flesje heerlijke witte wijn e/o rosé getrakteerd!

20-7-2019
Na een dag vol hoosbuien is het gelukt om het toegangspad vanaf de camping naar het sanitair gebouw weer helemaal op te knappen. Ondanks die hoosbuien zijn ook de extra wifi- en de nieuwe elektriciteitsleiding bijna aangelegd. We maken het steeds mooier en beter voor onze gasten.

14-7-2019
De afgelopen dagen is er flink gewerkt aan het herstellen van de bestrating. Er moet nog veel gebeuren, maar er zit schot in. Ook zijn er wat nieuwe bloemenplanten geplant en tijdens de droge periode weer aan de grasmat gewerkt. Voor de “tentkampeerders” hebben we een koelkastje geïnstalleerd.

29-06-2019
Ook vandaag is er weer veel gebeurd.
Er is bij de dames een nieuwe toiletpot en een nieuwe wastafel opgehangen en zijn er wat kranen vervangen.
Ook belangrijk te vermelden dat C-MARK een goedkeuring heeft verleend i.z. ons water (geen kans op legionella etc).
Een leuke bijkomstigheid…we kregen een kraai op bezoek met een lamme vleugel. Deze hebben we kunnen overdragen aan een vogelbeschermster.

28-06-2019
Vandaag hebben we een hydrofoor geïnstalleerd waardoor er overal in het sanitairgebouw nu super warm en krachtig water is.

16-06-2019
Met Vaderdag hebben we alle gasten verrast met een heerlijk flesje Rose en hieven we onverwacht met de overige kampeergasten een glas rose op het 51 jarig huwelijk van enkele gasten.

29-04-2019
Miranda geëerd met de TINEKE TROFEE
Miranda zet zich dagelijks in voor de Stichting Superkatten. (www.superkatten.nl). Voor dit vrijwilligerswerk kreeg zij op 29 april uit handen van Tineke de Nooij en Jan Slagter (beiden omroep MAX) de Tineke Trofee (zie foto bij “Welkom in Acquoy”).

12-04-2019
Wij, Miranda en Look hebben deze mini camping pas sinds 12 april dit jaar overgenomen en hebben ook de naam direct veranderd.
In de tussentijd is er al heel veel gebeurd en we willen u via deze pagina een beetje op de hoogte houden.
Maar ook van de leuke ervaringen welke we op de camping met onze gasten meemaken om u de sfeer op onze camping te laten proeven.

Allereerst hebben we het sanitair gebouw een flinke opknapbeurt gegeven. Geschilderd, schoongemaakt en alle geisers laten renoveren.
Nieuwe lichtplaten op het dak en ook de goten hoognodig vernieuwd.
Het kampeerveld hebben we voor het grootste gedeelte weten te fatsoeneren en het is inmiddels een prachtig groen laken aan het worden. Ook hebben we de nieuwe standplaatsbordjes aangebracht alsmede een herkenbaar bord aan de toegangsweg geplaatst. De parkeerplaats is opgeknapt en binnenkort beginnen we ook aan het straatwerk. De bossen rondom de camping zijn fors aangepakt; heel veel snoeiwerk, oud hout gesnoeid en omgezaagd en de grond is deels al gefreesd. Kortom, de eerste werkzaamheden hebben geresulteerd in overweldige positieve reacties van de inmiddels al vele kampeergasten die bij ons geweest zijn (zie gastenboek).