14 oktober 2020
Ondanks alle coronamaatregelen zijn wij gewoon geopend.
Natuurlijk houden wij allen ons aan de RIVM regeltjes.
We hebben ruime plaatsen en veel respect voor elkaar.
U bent dus van harte welkom!!

8 oktober 2020
We hadden een 4-tal gevaarlijk hoge wilgen staan die we toch maar hebben laten weghalen. Helaas, maar er komen nieuwe bomen terug. Hierdoor zijn er nu wel 2 extra plaatsen bijgekomen. Ook zijn de deuren van de bibliotheek netjes in de verf gezet en staan er nog veel plannen op het wintermenu. Blijf de Felis Hoeve volgen via Facebook.

8 september 2020
Het blijft druk en reserveren wordt dan ook ten sterkste aangeraden.
Ook alvast reserveren voor 2021 is ons advies.

15 augustus 2020
Na een hete en zeer drukke periode beginnen er vanaf 24 augustus weer plekken vrij te komen.
Tijd dus om nu alvast de herfstvakantie te boeken.

13 juli 2020
We zijn volgeboekt tot 18 augustus. Een enkele dag dat er een plekje vrij tussendoor is, is zeldzaam. We merken het aan de telefoontjes…gemiddeld krijgen we 18 telefonische verzoeken per dag voor een plekje.
Ons advies is dan nu ook: reserveer tijdig voor augustus, september en oktober.

4 juli 2020
Het is alweer een drukke week en we komen nu parkeerplaatsen te kort.
Reden dat Miranda en Look aan het overleggen zijn hoe die plaatsen uit te breiden zijn. Tegelijkertijd wordt gekeken hoe en waar een nieuwe overkapping voor de fietsen gerealiseerd kan worden.

24 juni 2020
Vandaag hebben we een uitgebreid interview gehad met het blad Caravannen.
Binnenkort te lezen.

22 juni 2020
Het is overrompelend hoeveel boekingen er per dag binnen rollen.
Alle mooie reviews op deze site, maar ook de vele 10-en en 9-s op CamperContact, Facebook en andere platforms zetten nieuwe gasten aan om ons dagelijks te bellen en te mailen om te reserveren.
Dank u wel voor al die geweldige schouderklopjes!!

9 juni 2020
Toiletten en douches op campings gaan op 15 juni weer open. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn deze voorzieningen al maanden gesloten. Volgens de planning zouden de toiletten en douches vanaf 1 juli weer opengaan, maar minister De Jonge heeft bekendgemaakt dat dat twee weken wordt vervroegd.
Vanaf 15 juni zijn toeristen uit de meeste Europese landen weer welkom in Nederland en het lijkt het kabinet een logisch moment om dan ook de sanitaire voorzieningen te heropenen.

5 juni 2020
Update: wij hebben voor iedereen (koud en warm) water, elektriciteit, wifi en een chemisch toilet om te lozen. Meld u even aan als u wilt komen. 06-55715400 of info@felishoeve.nl

4 juni 2020
We krijgen veel aanvragen voor de maanden juli en augustus binnen. Er zijn ook al veel plaatsen besproken. Ons advies: neem snel contact op om te zien of uw vakantieperiode nog te reserveren is.

23 mei 2020
PINKSTEREN EN DE ZOMERVAKANTIE
Met de Pinksteren is alles volgeboekt. Voor de maand juni hebben we nog enige plaatsen vrij..
Ook voor de zomervakantie zijn er nog wat plaatsen, maar ook dat loopt aardig vol.

14 mei 2020
De afgelopen dag flink moeten sproeien, maar het gras is prachtig dik en groen. Vandaag wordt ook de zijkant van de toegang ingezaaid en werken we aan een nieuwe grijs water lozingsplaats. Het wordt steeds mooier op de Felis Hoeve…PS er zijn geen plaatsen meer tijdens het Hemelvaart weekend beschikbaar.

13 mei 2020
De afgelopen tijd is er veel vernieuwd, zo ook nieuw grint in de opritten naar de camping. Het bleek iets te veel van het goede. Vandaag hebben we dan ook van een dikke laag grint een dunne laag gemaakt en alles nog iets mooi verspreid. Met veel dank aan Dorus Woudstra Groen!

11 mei 2020
Vandaag mochten we voor het eerst onze nieuwe bibliotheek open stellen.

3 april 2020
UPDATE
Vandaag hebben we de corona-inspectie van onze camping gehad. De beoordeling is geheel positief! Campers, caravans of tent kampeerders zijn toegestaan mits ze zelfvoorzienend zijn. Wij hebben voor iedereen water, elektriciteit en een chemisch toilet om te lozen. Meld u even aan als u wilt komen. 06-55715400 of info@felishoeve.nl

1 april 2020
Geachte gasten, de camping is vanaf 1 april onder strenge voorwaarden geopend…ECHTER, u heeft wellicht begrepen dat de sanitaire voorzieningen ook bij ons VERPLICHT GESLOTEN zijn. Deze maatregel, opgelegd door de overheid en veiligheidsregio zal tot tenminste 28 april duren.
Bent u zelfvoorzienend (douche, toilet etc) dan kunnen wij u WEL een plek op onze camping MET stroom aanbieden.
Meld u even aan via www.felishoeve.nl of 06-55715400.
(dit alles onder voorbehoud van weer nieuwe tussentijdse maatregelen).

24 maart 2020
In navolging van de nieuwe overheidsmaatregelen is ons nog niet bekend over het wel of niet verplicht sluiten van onze camping.
Vooralsnog gaan wij er van uit dat we open blijven, echter onder de voorwaarden als hieronder omschreven (21 maart).
Wij zullen sowieso al onze gasten die voor dit jaar al gereserveerd hebben via de mail op de hoogte houden wanneer er iets verandert.

21 maart 2020
1 april gaat onze mini camping de Felis Hoeve weer open.
U bent binnenkort een van onze gasten en we heten u dan ook bij voorbaat van harte welkom.
Natuurlijk willen we graag dat u een aantal zaken in acht neemt om te voorkomen dat de kans bestaat dat we elkaar of de andere gasten met het coronavirus zouden kunnen besmetten.
– Wij geven elkaar geen handen (maar we bedoelen het goed!)
– Wij en andere gasten houden een afstand van tenminste 2 meter tov elkaar
– Moet u per ongeluk hoesten, dan in uw elleboog.
– Gebruik papieren zakdoekjes en deponeer deze nadien in de prullenbakken.
– Wij houden het sanitair super schoon maar deze is van overheidsmaatregelen VERPLICHT GESLOTEN.
(Zie inmiddels 3 maart)
– Vaak en lang uw handen wassen.
– Laat uw fietsen bij de caravan/camper/tent – ook handvatten e.d. kunnen besmet zijn of raken.

Voelt u zich niet helemaal gezond, niest u, bent u verkouden, heeft u koorts, heeft u keelpijn, of heeft u andere verschijnselen die gelinkt kunnen worden aan corona (convid-19), belt u dan eerst vooraf met ons. Samen kijken we of het wel of niet mogelijk en verstandig is dat u naar ons toe komt.

Wij rekenen tijdens deze “noodperiode” graag met pin af.
Mogen we op u rekenen?
We hebben zeer ruime plaatsen (van tenminste 10 meter) wat bijdraagt aan uw vrijheid en minder kans op infecties. Fietsen en wandelen is gewoon mogelijk in onze prachtige omgeving.

Natuurlijk kan het zijn dat de overheid besluit ook campings te sluiten, maar daar gaan we vooralsnog niet van uit. Mocht dat toch gebeuren, dan laten we u dat zsm weten.

Heeft u vooralsnog toch nog vragen aan ons, mailt u of belt u ons dan gerust.

23 februari 2020
Volg ons ook dagelijks via Facebook – daar leest u elke keer weer de laatste nieuwtjes. Simpel – zoek naar Felishoeve….

4 februari 2020
Update.
Er wordt hard gewerkt aan de camping, maar ook aan de omgeving. Voor 1 april zullen er nog veel renovatieprojecten afgerond worden: herbestrating is in volle gang, bibliotheek heeft een nieuwe vloer, sanitair wordt deels vernieuwd, schuur achter wordt betimmerd, de oude gierputten worden ommetseld en met een mooie vloer afgedekt, schuur voor wordt geschilderd, opritten krijgen nieuwe split, veld wordt gerold etc. etc. Nog werk genoeg.
We hebben ook al heel veel reserveringen voor m.n. de Pinksterdagen, maar ook voor de grote vakanties.
Er zijn nog plaatsen vrij – bel ons: 06-55715400 of stuur een mail via info@felishoeve.nl

3 januari 2020
28e Rode Kruis Bloesemtocht.
De kaartverkoop voor de 28e Rode Kruis Kruis Bloesemtocht is gestart! Koop nu uw startbewijs! De start is op zaterdag 18 april 2020 in Geldermalsen.

3 november 2019
Op 1 april 2020 gaan we weer fris en fruitig open.
Reserveren voor 2020 is nu wel al mogelijk; bel: 06-55715400 of stuur een mailtje (info@felishoeve.nl) of via deze site.
Blijf ons ook via FACEBOOK volgen voor steeds het laatste nieuws.

23 oktober 2019
Vanwege de regen staat er (te) veel water op de camping.
We hebben daarom besloten om de camping vanaf heden te sluiten.

14-9-2019
Vandaag hebben we langs de grote schuur bij het sanitairgebouw mooie jonge beplanting aangebracht.
In het voorjaar zullen daar de mooiste bloemen hun bladeren openen.

9-9-2019
De Huigenstraat aan 2 kanten open om een zwaardere nieuwe stroomkabel aan te leggen. Straks leveren we 16 Ampere op de camping (nu 10) zodat alle airco’s, vloerverwarmingen, koelkasten en bubbelbaden in de caravans en campers optimaal kunnen functioneren. Aan de andere kant….zo helpen wij ook het milieu…we geven groene stroom terug via onze 99 zonnepanelen.

6-9-2019
Twee mooie mededelingen borden gemonteerd. Nu kunnen we al het nieuws droog (niet meer in de regen;-) aan onze gasten mededelen.

2-9-2019
Nog meer service voor onze gasten….we plaatsten een 2e wifi antenne om het signaal beter en beter te maken. Nu hebben we echt op de gehele camping een volle 100% ontvangst. Hoe mooi is dat!

31-8-2019
Vandaag is het 200 meter lange hek met een aparte nooduitgang langs onze inrit door Lesta Hekwerken afgemonteerd en zijn we weer een stapje verder.

28-8-2019
Gezien het nu snel donker wordt, hebben we gisteren verlichting boven de afwasplaatsen aangelegd. Ook in de “scheercabine” hebben we verlichting aangebracht.
Vandaag is Lesta Hekwerken ook begonnen aan het plaatsen van een 200 meter lang hek langs onze toegangsstraat en het campingterrein.
Tenslotte is ook eindelijk alle hemelwaterafvoer aan de westkant aangesloten. (nu oost nog…;-)

26-8-2019
Aldus geschiedde….we leveren aan onze campinggasten al beperkt groene stroom.

22-8-2019
Vandaag heeft de Leeuw Elektro de nieuwe schakelkasten geïnstalleerd. Maandag zullen dan de zonnepanelen worden aangesloten en kunnen we onze gasten voorzien van “groene stroom”

17-8-2019
Na de aanleg van de extra wifi kabel voor een 2e wifi zender was een van onze straatjes helemaal ingezakt, maar vandaag hebben de stratenmakers het weer keurig opgeknapt.

16-8-2019
…en toen…werd er ineens deze dagen heel hard gewerkt aan 99 zonnepanelen, want we willen ook milieubewust de toekomst in.

6-8-2019
Bewust gekozen een eigen AED aan te schaffen en vandaag opgehangen.

1-8-2019
Afgelopen vrijdag hebben we de afzichtelijke, dichtgegroeide Jeu-de-Boules baan laten verwijderen. Hierdoor is er nu op het grote veld een plek die volgende week, gefreesd en opnieuw ingezaaid gaat worden en dan wordt dit veld straks als geheel een mooi groen tapijt. Tussen de kleine bomen op het grote veld zijn er ook heel veel gaten gevuld en opnieuw ingezaaid.

29 -7-2019
Gezien we nogal veel heerlijke walnoten hadden staan, dachten we vandaag al onze gasten maar eens te voorzien van een voorraadje van deze heerlijke vruchten. Zo gezegd, zo gedaan. Alweer een gratis verrassinkje zullen we maar zeggen…;-)

23-7-2019
Een van onze gasten was jarig en toevallig wisten we dat. Gevolg….alle gasten hebben we op een flesje heerlijke witte wijn e/o rosé getrakteerd!

20-7-2019
Na een dag vol hoosbuien is het gelukt om het toegangspad vanaf de camping naar het sanitair gebouw weer helemaal op te knappen. Ondanks die hoosbuien zijn ook de extra wifi- en de nieuwe elektriciteitsleiding bijna aangelegd. We maken het steeds mooier en beter voor onze gasten.

14-7-2019
De afgelopen dagen is er flink gewerkt aan het herstellen van de bestrating. Er moet nog veel gebeuren, maar er zit schot in. Ook zijn er wat nieuwe bloemenplanten geplant en tijdens de droge periode weer aan de grasmat gewerkt. Voor de “tentkampeerders” hebben we een koelkastje geïnstalleerd.

29-06-2019
Ook vandaag is er weer veel gebeurd.
Er is bij de dames een nieuwe toiletpot en een nieuwe wastafel opgehangen en zijn er wat kranen vervangen.
Ook belangrijk te vermelden dat C-MARK een goedkeuring heeft verleend i.z. ons water (geen kans op legionella etc).
Een leuke bijkomstigheid…we kregen een kraai op bezoek met een lamme vleugel. Deze hebben we kunnen overdragen aan een vogelbeschermster.

28-06-2019
Vandaag hebben we een hydrofoor geïnstalleerd waardoor er overal in het sanitairgebouw nu super warm en krachtig water is.

16-06-2019
Met Vaderdag hebben we alle gasten verrast met een heerlijk flesje Rose en hieven we onverwacht met de overige kampeergasten een glas rose op het 51 jarig huwelijk van enkele gasten.

29-04-2019
Miranda geëerd met de TINEKE TROFEE
Miranda zet zich dagelijks in voor de Stichting Superkatten. (www.superkatten.nl). Voor dit vrijwilligerswerk kreeg zij op 29 april uit handen van Tineke de Nooij en Jan Slagter (beiden omroep MAX) de Tineke Trofee (zie foto bij “Welkom in Acquoy”).

12-04-2019
Wij, Miranda en Look hebben deze mini camping pas sinds 12 april dit jaar overgenomen en hebben ook de naam direct veranderd.
In de tussentijd is er al heel veel gebeurd en we willen u via deze pagina een beetje op de hoogte houden.
Maar ook van de leuke ervaringen welke we op de camping met onze gasten meemaken om u de sfeer op onze camping te laten proeven.

Allereerst hebben we het sanitair gebouw een flinke opknapbeurt gegeven. Geschilderd, schoongemaakt en alle geisers laten renoveren.
Nieuwe lichtplaten op het dak en ook de goten hoognodig vernieuwd.
Het kampeerveld hebben we voor het grootste gedeelte weten te fatsoeneren en het is inmiddels een prachtig groen laken aan het worden. Ook hebben we de nieuwe standplaatsbordjes aangebracht alsmede een herkenbaar bord aan de toegangsweg geplaatst. De parkeerplaats is opgeknapt en binnenkort beginnen we ook aan het straatwerk. De bossen rondom de camping zijn fors aangepakt; heel veel snoeiwerk, oud hout gesnoeid en omgezaagd en de grond is deels al gefreesd. Kortom, de eerste werkzaamheden hebben geresulteerd in overweldige positieve reacties van de inmiddels al vele kampeergasten die bij ons geweest zijn (zie gastenboek).