Welkom op de site van onze 4 STERREN mini camping de Felis Hoeve in Acquoy!
Een Adults Only camping (dus alleen voor volwassenen).
Voor vragen of informatie, inclusief het huishoudelijk reglement, kijkt u onder “contact” in het menu.

Camping
Wij (Look en Miranda) zijn vanaf 1 april 2019 de nieuwe eigenaren en heten u van harte welkom!

Miranda
Ze deed vele jaren in de detailhandel en horeca ervaring op en is al vele jaren sociaal bewogen met haar medemens en dieren. Ze is sinds een aantal jaren voorzitter van de Stichting Superkatten (www.superkatten.nl). Door haar onmetelijke inzet voor deze stichting ontving ze op 29 april 2019 live, tijdens de radio uitzending van de Tinekeshow op Radio 5, uit handen van Tineke de Nooij en Jan Slagter (omroep MAX) de TINEKE TROFEE.
Samen met haar Look runt ze met veel plezier de Felis Hoeve.

Look
In zijn jonge jaren was hij de jongste radio disc jockey van Nederland vanaf de zeezender Radio Dolfijn en de eerste Nederlandse popzender Radio 227 (vraag naar zijn boek).
Is na zijn 1e radioperiode (o.a. Veronica en TROS) in het zaken- en bestuursleven gerold. Was oprichter en eigenaar van de winkelketen Multishop (Boden) en groothandel Mulbo en is sinds 2002 weer actief met de hernieuwde radiozender Radio 227, dit keer een 40+ easy listening zender (www.radio227.nl) die ook op de Felis Hoeve gevestigd is. Hiernaast is hij actief als producer, voice-over en regisseur. Hij golft graag en is nu, sinds april 2019 samen met zijn Miranda ook nog campingeigenaar van de Felis Hoeve.

Ontstaan van de Felis Hoeve
 
De naam Felis Hoeve ligt bij een andere hobby van de nieuwe bewoners: de Stichting Superkatten. (Felis is de Latijnse naam voor “kat” – zie ook www.superkatten.nl)

….zo’n rustmoment in je leven….de Felis Hoeve
Natuurgebied de Lappenheide tegenover de Felis Hoeve (foto Wim van Velzel)